Mečiar klamal! Matovič klame!

26. septembra 2020, johanpp, história politika Slovensko

Vladimír Mečiar – blahej pamäti – bol majstrom v klamaní. Ako neskôr potvrdil jeho najbližší a najkrajší spolupracovník Mylan (t.j. ten  pomýlený Milan), Mečiar používal lož ako pracovnú metódu. Dnes máme iného velikána. Igor Pomätenovič (ONÁNO). Ten nielenže bravúrne používa lož ako pracovnú metódu, ale klamstvo a lož je preňho potešením, slasťou a BLAHOM, aby nasieral čo najväčší počet ľudí. Sám to o sebe napísal na Fejsbúku.
Pred 30 rokmi si niektorí ľudia zaobstarali a nosili tričko s nápisom MEČIAR KLAME. Dnes podobné tričko s iným menom nenosí nikto.
Možno však ani netreba. Dnes je totiž iná doba ako pred 30 rokmi. Dnes vďaka informačným technológiam, fejsbukom, podcastom a záznamom (na webe) všetkych možných verejných aj súkromných prejavov, statusov a vystúpení nášho malokarpatského pomätenca (a má ich veru neúrekom), aj tí najzadubenejší jeho priaznivci či iní poblúznení sympatizanti, ktorí mu vo voľbách odovzdali hlas a moc, vidia, že KLAME. A sú aj poriadne nasrdení, že sa dali takto oklamať. Neveria mu. Dokonca ich sklamanie a hnev ide tak ďaleko, že aj keď by dnes náhodou hovoril pravdu, ani tak mu už neveria.

Aj keby tvrdil, že 1+1=2, aj tak by o tom pochybovali alebo by aspoň nadobudli podozrenie, že túto informáciu odniekiaľ ukradol alebo okopíroval.

To nemôže v tejto kritickej dobe dopadnúť dobre.

TO NEM DOPADNE DOBRE!

Naozaj je tento psychopatický jedinec nenahraditeľný? Nemáte tam niekoho iného, vhodnejšieho, normálneho a menej narušeného? Vy, súdruhovia bolševici z ONÁNO?