Založ si blog

Vakcíny a smrť

COVID. Vakcíny.  Krvné zrazeniny. Smrť.

Dnes môžeme sledovať neuveriteľné množstvo lží, poloprávd, demagógie, manipulácie a paniky.
Strachu. Strašenia. Hlúposti.
A to všetko je najmä dôsledkom nízkej vzdelanosti. Vedome pestovanej, odmeňovanej a vychvaľovanej hlúposti.
Všadeprítomných nedoukov. Plagiátorov a opisovačov.
Obzvlášť čo sa týka elementárnych základov matematiky. Logiky. Aritmetiky. O štatistike ani nehovoriac.
Najnovší hit všetkých médií teraz je tvrdenie, že vakcíny proti covidu spôsobujú smrť v dôsledku krvných zrazenín.

Dajme najskôr nejaké fakty. Reálne čísla. Nie od nás. Našim číslam ľudia akosi nechcú veriť. Skúsme preto čísla z Británie a USA.
—-

UK. Veľká Británia. 68 milión obyvateľov. Čísla za 2 mesiace do konca februára 2021. Bude reč o krvných zrazeninách (blood clots) s tým, že zďaleka nie všetky prípady diagnostikovaných krvných zrazenín končia úmrtím (najčastejšie ako mozgová mŕtvica alebo pľúcna embólia).

Spolu bolo v tomto období cca 2 mesiacov v UK podaných 9.7 miliónov vakcín AstraZeneca (Astra) a 11.4 mil vakcín Pfizer/BionTech (Pfizer).
Pri Astre bolo potvrdených 30 prípadov výskytu krvných zrazenín, pri Pfizeri 38. To proporcionálne robí pri Astre asi 3.1 prípadu na 1 milión zaočkovaných, pri Pfizeri asi 3.3 milióna ( o málo viac ako u Astry) .
V bežnej populácii UK sa mesačne v normálnych časoch (pred pandémiou Covidu) vyskytne MESAČNE asi 3 TISÍC diagnostikovaných prípadov krvných zrazenín. Za 2 mesiace tohto roku by to teda bolo odhadom tak 6 tisíc prípadov, čo je 88 prípadov na milión obyvateľov. Ide najmä o ľudí s obezitou, fajčiarov a „lenivcov“ (tých, čo sa málo hýbu, necvičia a pod.)
Antikoncepčné tabletky bežne používané už dlhé roky ženami na Západe (USA, UK) spôsobujú v priemere v jednom prípade z tísíc výskyt krvných zrazením. A tieto tabletky sú príslušnými úradmi uznané a klasifikované ako BEZPEČNÉ a odporúčané. A ženami aj veselo pregĺgané. Aby sme sa dostali na rovnakú mierku (1 milión použití/preglgnutí) ako pri vakcínach vyššie, ide v priemere o 1 tisíc prípadov na milión použití.
A ešte pre úplnosť údaje (predbežné, odhadnuté) pre tých, ktorí sa nakazili Covidom. Tu je už dávnejšie známe a klinicky potvrdené, že Covid vyvoláva aj krvné zrazeniny a smrť. Z celkového počtu 120 miliónov ľudí celosvetovo nakazených (potvrdených testami) Covidom zomrelo 2.6 milióna (dnešné dáta). Inak povedané, z tých, čo sa nakazia Covidom, zomrie vyše 2 % ľudí (každý päťdesiaty). Na Slovensku je to momentálne 2.5%, t.j. každý štyridsiaty. Nie všetci títo neštastníci zomierajú v dôsledku krvných zrazenín.
Celkovo však možno zodpovedne odhadnúť, že pravdepodobnosť (šanca), že po nakazení Covidom zomriete, je minimálne 10 000 krát vyššia ako že zomriete po zaočkovaní vakcínou (hociktorou z tu spomínaných).
Desaťtisíc až stotisíc krát viac úmrtí!
Ešte nerozumiete??

Skúsme ešte takto. Názorne. Ako príklad.

Majme jeden milión ľudí. Bežná priemerná populácia. Náhodná vzorka z niektorej krajiny. Povedzme Slovensko alebo Česko alebo Maďarsko alebo Anglicko.
A porovnajme 4 situácie (štyri scénare) a skúmajme/počítajme, koľko ľudí v priebehu jedného roka utrpí (dostane a medicínsky sa to aj potvrdí) krvnú zrazeninu. Môže alebo nemusí na to zomrieť. Povedzme, že z týchto krvnozrazených zomrie 5 % (každý dvadsiaty).

1. Jeden milión ľudí sa zaočkuje proti Covidu (hociktorou vakcínou). Dvadsať (20) ľudí z toho dostane krvnú zrazeninu. Jeden na to aj ZOMRIE.

2. Jeden milión ľudí sa nakazí Covidom. Dvadsaťtisíc (20 000 !) z nich ZOMRIE.

3. Jeden milión ľudí sa NEnakazí Covidom ani sa NEzaočkuje vakcínou proti Covidu. Štyristo z nich dostane krvnú zrazeninu. Dvadsať z nich ZOMRIE.

4. Jeden milión žien užije (preglgne) za rok 10 balení antikoncepčných tabliet. Tisíc z nich dostane aj krvnú zrazeninu. Päťdesiat z nich ZOMRIE.

Capišto?! Či stále nič? Potom nám niet pomoci.

Vae victis – beda porazeným!

Pozn. Napriek uvedeným prípadom a príkladom je veľmi pravdepodobné ba takmer isté, že výskyty prípadov krvných zrazenín po podaní vakcíny proti Covidu nemajú so samotnou vakcínou nič spoločné. Ide iba o časovú ale nie príčinnú súvislosť. Ako keď ma dve hodiny po zaočkovaní zrazí na chodníku bicyklista a spôsobí mi narazenie ruky s opuchom zápästia. Tej istej ruky, do ktorej mi pichli vakcínu. Je tento opuch vedľajším účinkom vakcinácie? Mám to hlásiť?

OČKOVANCI A PREKONANCI

20.11.2021

Je to jasné. Treba nám rozšíriť slovnú zásobu. Slovník slovenského jazyka. Počas pandémie Covidu sa v tzv. úradnej reči dnes už veľmi často objavuje slovné spojenie označujúce človeka, ktorý je zaočkovaný (proti COVIDu) a potom ďalšiu veľkú skupinu jedincov, ktorí chorobu (COVID) prekonali. Viacslovné formulácie označujúce takýchto jednotlivcov sú dosť [...]

Matovič – inficovaný, zmyslov zbavený

17.04.2021

Znova som raz zhrešil. Porušil som svoju vlastnú prísahu. A zasa som raz sledoval tlačovú besedu nášho spasiteľa. Deväťbolestného Jegora Pomätenoviča ONaNO-a, patróna Slovenska. Nechcem teraz rozoberať obsah a formu jeho vyhlásení ani to, prečo zasa tak vystrájal. Mňa zaujal najmä jeho aktuálny zdravotný stav. Chudáčik. Mal oči plné sĺz a ústa plné nenávisti a [...]

Odpúšťam vám. Ale draho to zaplatíte.

28.03.2021

„Odpúšťam vám. Ale draho to zaplatíte!“ Povedal svojho času Vasiľ Biľak – blahej pamäti. Bolo to po tzv. normalizácii, krátko po tom, ako zdravé jadro komunistickej strany porazilo oportunistov a revizionistov. „Odpúšťame vám, súdruhovia. Odpúšťame, ale nezabúdame.“ A ešte dávno – takmer 300 rokov – pred Vasiľom tieto slová [...]

Viktor Orbán

Gyöngyösi: Orbán je nepriateľ národa, premenil Maďarsko na diktatúru. Budapešť by nemala zabudnúť na sovietske tanky

26.04.2024 10:40

Myslím, že sme sa v Maďarsku vrátili do boľševických časov, tvrdí predseda strany Jobbik.

požiar, elektromobil, Lešť

Ako horí elektromobil? Požiar zlikvidovali hasiči do hodiny, vrak skončil vo vodnom kúpeli

26.04.2024 10:40

Z podzemnej garáže, v ktorej sa vznietil elektromobil, šľahali obrovské plamene.

Rusko Ukrajina Putin výcvikové stredisko návšteva uarus

Dvaja ruskí vojaci sa priznali ku chladnokrvnej trojnásobnej vražde. Zabili starostku aj ich kolegu

26.04.2024 10:10

Páchatelia v snahe zamaskovať zločin telo poliali horľavinou a potom do domu vhodili granát, ktorého výbuch spôsobil požiar.

Andrej Danko, upratovanie Dúbravky,

Danko upratuje Dúbravku. Zaplatil pokutu tisíc eur a chce ukázať dôkaz o vylomenom zube

26.04.2024 09:26, aktualizované: 09:41

Danko sa zaviazal zametať Dúbravku potom ako v januári zdemoloval semafor a z miesta činu ušiel. Nájsť sa ho podarilo podľa olejovej škrvny.

johanpp

Všetci nemôžu byť filozofmi, ale každý by mal vo vlastnom záujme aspoň desať minút denne rozmýšľať.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 60
Celková čítanosť: 413618x
Priemerná čítanosť článkov: 6894x

Autor blogu

Kategórie