Založ si blog

Nevesty, dobre nebude!

Nevesty, dobre nebude!
Klamár a podvodník. Oklamal vás. Podviedol. A nielen vás. Podviedol a oklamal státisíce obyčajných ľudí. Teraz myslím tých Naozaj obyčajných, nie tých Obyčajných Ľudí a Nezávislé Osobnosti (OĽaNO). Tých si len kúpil. Zamestnal vo svoje súkromnej eseročke OLANO Ltd.. Zapredancov. Neobyčajných, závislých, zaplatených a viac-menej (zmluvne) zviazaných úbožiakov.

Keď vám 16. septembra, drahé naše nevesty slovenské, náš malokarpatský génius Igor Pomätenovič osobne skrze svoj modloslužobný fejsbúkový oltár, frajersky, bohorovne a fanfarónsky sľuboval, že bude dobre, tak vám klamal. A oklamal. On len machroval, ako vždy. Dobre nebude. Bude zle. Ba ešte horšie.
Aj keď mu jeho oddaní a – podľa jeho vlastných slov – najlepší slovenskí odborníci v oblasti epidemiológie a virológie dôrazne a verejne odporučili znížiť počet svadobných účasnítkov na minimum. on to „vzal odvážne a statočne“ do svojich vlastných starostlivo dezinfikovaných rúk. Ich zodpovedné a profesionálne rady ignoroval. Povedané jeho vlastným obľúbeným slovom, zvysoka na ne „sral“. A veľkohubo vyhlásil, že „dobre bude“ –  teda že nevestám aj jemu bude dobre. Áno. Touto svojou frajerinou si iste aspoň na chvíľku on osobne urobil dobre. On áno. ONANO! A bolo mu dobre. A užil si znova chvíľku pozornosti celej verejnosti (fejsbúku), hŕstku sympatie, 3 minúty slávy a lajky slovenských neviest a ich rodinných príslušníkov. Dosť tým však zarmútil našich (aj jeho) epidemiológov, hygienikov a zdravotníkov vrátane svojho (OLANO Ltd.) ministra zdravotníctva, ktorý z toho až ochorel.

Prešiel týždeň, dva. Na viacerých svadbách najmä na východnom a severnom Slovensku bolo nevestám, ženíchom a stovkám svadobných hostí VEĽMI DOBRE, aby vzápätí po vytriezvení po pár dňoch zistili, že sú nakazení a že im už nie je až tak dobre, ba viacerým je ZLE aj HORŠIE ako zle. A ďalším desiatkam a stovkám svadobčanov a ich príbuzným a kolegom ešte len bude zle a horšie. Veľmi zle!

A čo teraz spravil náš malokarpatský spasiteľ? Ukrutne sa nasrdil. Obvinil všetkých, aj vás, milé nevesty, že ste ho sklamali, oklamali! Zneužili jeho dôveru, jeho láskavosť a veľkodušnosť. Nedodržiavali ste platné nariadenia, nenosili rúšky, neudržiavali odstup a neumývali si ruky. On sám síce na firemnej svadbe spoločnosti ONANO Ltd. rúško ani odstup nemal, ale ruky si zato umýval a aj umýva. Ako Pontský Pilát. Aj viackrát denne. On nič. Jeho ruky a svedomie sú čisté. A zvestoval nám aj vám, milé nevesty, že bude nasledovať trest. Prísny, nemilosrdný ale spravodlivý trest. Znova prevezme vládu do svojich vlastných sterilne dezinfikovaných pilátskych rúk.

OČKOVANCI A PREKONANCI

20.11.2021

Je to jasné. Treba nám rozšíriť slovnú zásobu. Slovník slovenského jazyka. Počas pandémie Covidu sa v tzv. úradnej reči dnes už veľmi často objavuje slovné spojenie označujúce človeka, ktorý je zaočkovaný (proti COVIDu) a potom ďalšiu veľkú skupinu jedincov, ktorí chorobu (COVID) prekonali. Viacslovné formulácie označujúce takýchto jednotlivcov sú dosť [...]

Matovič – inficovaný, zmyslov zbavený

17.04.2021

Znova som raz zhrešil. Porušil som svoju vlastnú prísahu. A zasa som raz sledoval tlačovú besedu nášho spasiteľa. Deväťbolestného Jegora Pomätenoviča ONaNO-a, patróna Slovenska. Nechcem teraz rozoberať obsah a formu jeho vyhlásení ani to, prečo zasa tak vystrájal. Mňa zaujal najmä jeho aktuálny zdravotný stav. Chudáčik. Mal oči plné sĺz a ústa plné nenávisti a [...]

Odpúšťam vám. Ale draho to zaplatíte.

28.03.2021

„Odpúšťam vám. Ale draho to zaplatíte!“ Povedal svojho času Vasiľ Biľak – blahej pamäti. Bolo to po tzv. normalizácii, krátko po tom, ako zdravé jadro komunistickej strany porazilo oportunistov a revizionistov. „Odpúšťame vám, súdruhovia. Odpúšťame, ale nezabúdame.“ A ešte dávno – takmer 300 rokov – pred Vasiľom tieto slová [...]

súdne pojednávanie, Mikuláš Černák

Boss bossov pred súdom, aj keď o to nežiadal. Dostane sa Mikuláš Černák na slobodu? Dôkazy stále pribúdajú

25.04.2024 08:00

Kedy sa dozvieme verdikt, zatiaľ nie je známe. V prípade ešte stále pribúdajú návrhy na doplnenie dokazovania a procesné strany ich môžu podať aj počas pojednávania.

vojna na Ukrajine, Charkov

Poľsko chce poslať Ukrajincov domov bojovať. Podľa ministra sú Poliaci pobúrení, keď vidia mladých z Ukrajiny vysedávať v ich kaviarňach

25.04.2024 06:24

Poľsko je pripravené pomôcť Ukrajine pri návrate mužov vo vojenskom veku, uviedol poľský minister obrany.

SR ÚV MZ Fico Dolinková rokovanie kontrola TK BAX

Kontrolóri o stave zdravotníctva: Štát na jeho riadenie rezignoval, dôsledky pre pacientov sú alarmujúce

25.04.2024 06:05

Nemáme prehľad o financiách, nemodernizujeme a najakútnejším problémom je chýbajúci lekársky a ošetrovateľský personál.

vojna na Ukrajine, Bachmut

ONLINE: Pistorius: Rusi už vyrábajú viac zbraní, než potrebujú proti Ukrajine

25.04.2024 06:00, aktualizované: 07:40

Veľká časť toho, čo sa vyrobí v ruských vojenských závodoch, nemieri na front na Ukrajine, ale končí v skladoch, tvrdí nemecký minister obrany Boris Pistorius.

johanpp

Všetci nemôžu byť filozofmi, ale každý by mal vo vlastnom záujme aspoň desať minút denne rozmýšľať.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 60
Celková čítanosť: 413577x
Priemerná čítanosť článkov: 6893x

Autor blogu

Kategórie