Založ si blog

Mečiar klamal! Matovič klame!

Vladimír Mečiar – blahej pamäti – bol majstrom v klamaní. Ako neskôr potvrdil jeho najbližší a najkrajší spolupracovník Mylan (t.j. ten  pomýlený Milan), Mečiar používal lož ako pracovnú metódu. Dnes máme iného velikána. Igor Pomätenovič (ONÁNO). Ten nielenže bravúrne používa lož ako pracovnú metódu, ale klamstvo a lož je preňho potešením, slasťou a BLAHOM, aby nasieral čo najväčší počet ľudí. Sám to o sebe napísal na Fejsbúku.
Pred 30 rokmi si niektorí ľudia zaobstarali a nosili tričko s nápisom MEČIAR KLAME. Dnes podobné tričko s iným menom nenosí nikto.
Možno však ani netreba. Dnes je totiž iná doba ako pred 30 rokmi. Dnes vďaka informačným technológiam, fejsbukom, podcastom a záznamom (na webe) všetkych možných verejných aj súkromných prejavov, statusov a vystúpení nášho malokarpatského pomätenca (a má ich veru neúrekom), aj tí najzadubenejší jeho priaznivci či iní poblúznení sympatizanti, ktorí mu vo voľbách odovzdali hlas a moc, vidia, že KLAME. A sú aj poriadne nasrdení, že sa dali takto oklamať. Neveria mu. Dokonca ich sklamanie a hnev ide tak ďaleko, že aj keď by dnes náhodou hovoril pravdu, ani tak mu už neveria.

Aj keby tvrdil, že 1+1=2, aj tak by o tom pochybovali alebo by aspoň nadobudli podozrenie, že túto informáciu odniekiaľ ukradol alebo okopíroval.

To nemôže v tejto kritickej dobe dopadnúť dobre.

TO NEM DOPADNE DOBRE!

Naozaj je tento psychopatický jedinec nenahraditeľný? Nemáte tam niekoho iného, vhodnejšieho, normálneho a menej narušeného? Vy, súdruhovia bolševici z ONÁNO?

OČKOVANCI A PREKONANCI

20.11.2021

Je to jasné. Treba nám rozšíriť slovnú zásobu. Slovník slovenského jazyka. Počas pandémie Covidu sa v tzv. úradnej reči dnes už veľmi často objavuje slovné spojenie označujúce človeka, ktorý je zaočkovaný (proti COVIDu) a potom ďalšiu veľkú skupinu jedincov, ktorí chorobu (COVID) prekonali. Viacslovné formulácie označujúce takýchto jednotlivcov sú dosť [...]

Matovič – inficovaný, zmyslov zbavený

17.04.2021

Znova som raz zhrešil. Porušil som svoju vlastnú prísahu. A zasa som raz sledoval tlačovú besedu nášho spasiteľa. Deväťbolestného Jegora Pomätenoviča ONaNO-a, patróna Slovenska. Nechcem teraz rozoberať obsah a formu jeho vyhlásení ani to, prečo zasa tak vystrájal. Mňa zaujal najmä jeho aktuálny zdravotný stav. Chudáčik. Mal oči plné sĺz a ústa plné nenávisti a [...]

Odpúšťam vám. Ale draho to zaplatíte.

28.03.2021

„Odpúšťam vám. Ale draho to zaplatíte!“ Povedal svojho času Vasiľ Biľak – blahej pamäti. Bolo to po tzv. normalizácii, krátko po tom, ako zdravé jadro komunistickej strany porazilo oportunistov a revizionistov. „Odpúšťame vám, súdruhovia. Odpúšťame, ale nezabúdame.“ A ešte dávno – takmer 300 rokov – pred Vasiľom tieto slová [...]

Vít Rakušan

Rakušan: Migračný pakt nie je skvelý, ale nové pravidlá sú potrebné. Podľa Babiša klame

18.04.2024 15:12

Podľa Rakušana kým budú v ČR budú ukrajinskí utečenci, Česko bude mať v solidárnom systéme výnimku.

SR Čaputová LPR Zbierka Onkológia Deň Narcisov BAX

Žlté narcisy dodávajú nádej a pomáhajú, zbierku podporila aj prezidentka

18.04.2024 14:06

Vďaka podľa nej patrí dobrovoľníkom, ale aj všetkým, ktorí sa rozhodnú podporiť dobrú vec a prejavia tak solidaritu s onkologickými pacientmi.

Rapid Life

Súd oslobodil spod obžaloby exšéfa odboru NBS Barriho v kauze Rapid Life

18.04.2024 14:02

Rozsudok nie je právoplatný, o odvolaní prokurátora rozhodne Najvyšší súd.

Venezuela

Rezort diplomacie neodporúča cestovať do Venezuely. Slováci majú zvážiť cestu aj dvoch ďalších štátov Južnej Ameriky

18.04.2024 13:49

Ministerstvo pripomína, že SR nemá ani v jednej z krajín zastupiteľský úrad.

johanpp

Všetci nemôžu byť filozofmi, ale každý by mal vo vlastnom záujme aspoň desať minút denne rozmýšľať.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 60
Celková čítanosť: 413208x
Priemerná čítanosť článkov: 6887x

Autor blogu

Kategórie