Založ si blog

Igor Matovič – šťastný a úspešný

Igor Matovič v jednom zo svojich početných statusov na sociálnych sietiach deklaroval svoje osobnostné nasmerovanie, hľadanie úspechu a šťastia. V tomto dennom memorande (Memorandum psychotika) dal v auguste ako predseda vlády všetkým na známosť, že „Dnes úspešný deň. Nasral som kopu ľudí … Takéto dni mám rád!“.
Áno, darí sa mu. Ohromne. Počet ľudí, ktorých denno-denne nasiera, nepretržite rastie. Týmto tempom postupne osloví („naserie“) a naplní hnevom všetkých svojprávnych občanov Slovenska. Väčšinu z nich aj opakovane a každodenne. V zmysle jeho Memoranda ide o kolosálny úspech a neskonalé osobné šťastie.
Ale mám obavu, čo bude, keď už onedlho – tak do konca roku – budú nasratí úplne všetci obyvatelia SR. Keď už ďalej nebude mať koho nasierať. Jeho úspešné ťaženie skončí. Jeho šťastné dni pominú.
Aj keď teoreticky … je tu možnosť obrátiť sa smerom do zahraničia. Najskôr hádam do Česka, tam mu bude asi väčšina tamojších obyvateľov rozumieť, keďže jazyková bariéra je zatiaľ ešte stále minimálna. Nasierať Čechov nebude preňho žiaden problém. Pár úspechov aj tu už zaznamenal.
Našťastie je Slovensko malá, slabá a vojensky i ekonomicky bezvýznamná krajina.
Ďakujme Bohu, že sa Igor nenarodil ako Nemec alebo Rus. Alebo Čiňan. Alebo Spojeno-Štátny Američan. V takom prípade by totiž Igorovmu každodennému šťastiu a úspechu prakticky nič nestálo v ceste.
V mene celého ľudstva ďakujeme, že sa Igor narodil, vyrástol a vyjavil na Slovensku.

OČKOVANCI A PREKONANCI

20.11.2021

Je to jasné. Treba nám rozšíriť slovnú zásobu. Slovník slovenského jazyka. Počas pandémie Covidu sa v tzv. úradnej reči dnes už veľmi často objavuje slovné spojenie označujúce človeka, ktorý je zaočkovaný (proti COVIDu) a potom ďalšiu veľkú skupinu jedincov, ktorí chorobu (COVID) prekonali. Viacslovné formulácie označujúce takýchto jednotlivcov sú dosť [...]

Matovič – inficovaný, zmyslov zbavený

17.04.2021

Znova som raz zhrešil. Porušil som svoju vlastnú prísahu. A zasa som raz sledoval tlačovú besedu nášho spasiteľa. Deväťbolestného Jegora Pomätenoviča ONaNO-a, patróna Slovenska. Nechcem teraz rozoberať obsah a formu jeho vyhlásení ani to, prečo zasa tak vystrájal. Mňa zaujal najmä jeho aktuálny zdravotný stav. Chudáčik. Mal oči plné sĺz a ústa plné nenávisti a [...]

Odpúšťam vám. Ale draho to zaplatíte.

28.03.2021

„Odpúšťam vám. Ale draho to zaplatíte!“ Povedal svojho času Vasiľ Biľak – blahej pamäti. Bolo to po tzv. normalizácii, krátko po tom, ako zdravé jadro komunistickej strany porazilo oportunistov a revizionistov. „Odpúšťame vám, súdruhovia. Odpúšťame, ale nezabúdame.“ A ešte dávno – takmer 300 rokov – pred Vasiľom tieto slová [...]

fico, šimečka

Prieskum: Smer vedie, ale PS a Hlas sú blízko. V parlamente by boli aj SNS a Republika

28.04.2024 14:45

Najvyššie preferencie v apríli má strana Smer, ktorá by získala 21,1 percenta hlasov. V parlamente by bolo podľa prieskumu Focusu 7 strán.

Erik Tomáš

Hlas chce mať šéfa NR SR, odvoláva sa na koaličnú dohodu. Podľa Gröhlinga Danko zablokoval voľbu predsedu

28.04.2024 14:41

Pokiaľ by nebol zvolený predseda parlamentu z Hlasu-SD, strana to môže považovať za porušenie platnej koaličnej dohody.

Rafah

Abbás: Útoku na Rafah môžu zabrániť len Spojené štáty

28.04.2024 13:30

Plánovanej pozemnej operácii izraelskej armády v Rafahu na juhu Pásma Gazy môžu zabrániť iba Spojené štáty, uviedol Mahmúd Abbás.

Rusko, Deň víťazstva

Poľský minister: Západ má na výber, či porazí Rusko na Ukrajine alebo na poľských hraniciach

28.04.2024 12:48

Sikorski tvrdí, že keby Putin vyhral, bol by ako Hitler. Zmocnil by sa priemyslu a Ukrajincov by poslal bojovať ďalej na západ.

johanpp

Všetci nemôžu byť filozofmi, ale každý by mal vo vlastnom záujme aspoň desať minút denne rozmýšľať.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 60
Celková čítanosť: 413781x
Priemerná čítanosť článkov: 6896x

Autor blogu

Kategórie